nlc.hu
Sztárok

Gyászol Bódi Csabi

Gyászol Bódi Csabi, elhunyt a keresztapja

Közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt.

Míg múlt héten esküvőt ünnepelt a Bódi család, most egy szomorú hírrel jelentkezett közösségi oldalán Bódi Csabi: meghalt a keresztapja, Balogh János.

„Keresztapám, Balogh János sajnos tegnap itt hagyott minket! Nagy vesztesség ért minket és a roma társadalmat, hiszen egy olyan embert veszítettünk el, aki nagyon sokat tett a roma kultúráért! Szívből jövő, őszinte részvétünk a családnak! Ő már jó helyen van, az ISTENNEL. A fotó bal oldalán a keresztapám, jobb oldalán a faterom… egy szép emlék” – írta a minap közösségi oldalára Bódi Csabi.

bódi csabi gyászol

Gyászol Bódi Csabi (Fotó: TV2)

A zenész nagyon szerette keresztapját, akinek a halála nemcsak a Bódi családnak nagy veszteség, hanem az egész roma társadalomnak. A Magyar Tolerancia Díjas Zenész testvérével alapította meg a Lindri Táncszínházat, melynek ő lett a vezetője. Szintén alapító tagja volt a Nagyecsedi Fekete Szemek együttesnek, csak úgy, mint az Ando Drom együttesnek, és emellett számos népzenei együttes tevékenységét segítette. A 63 éves korában elhunyt Balogh János az Amalipe Cigány Kulturális Egyesület elnöke volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top