nlc.hu
Sztárok

Ifjabb Bódi Csabi megnősült

Megnősült Bódi Csabi legidősebb fia, gyönyörű lányt vett feleségül a 21 éves Csabika

Nagy az öröm a Bódi családban.

Bódi Csabi legidősebb fia megnősült a hétvégén. A nagy napról egy, a szülőkkel közös képet osztott meg az ifjabb Bódi Csabi az Instagram oldalán.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre megtaláltam a másik felemet és végre egy egységet alkot az életem amióta ismerlek. Örök hűséget fogadtam ma neked, jóban-rosszban, egészségben, betegségben és még sorolhatnám még 10 GB mennyiségű szövegben, hogy milyen dolgokban kitartanék melletted, de csak egyet tudok mondani…. KÖSZÖNÖM, HOGY TE IS EZT TETTED MA ÉS ÖRÖKKÉ VELEM LESZEL. Halálom napjáig szeretni foglak” – írja Csabika a posztban.

Bódi Csabi jr

Fotó: Instagram

A fiatal fiú egyébként építésznek tanul, de emellett a zenélésbe is belekóstolt, megőrizve a családi hagyományokat. Emellett pedig a Rádió Dikh egyik műsorvezetője, amiért szintén nagyon büszkék rá a szülei.

„Büszkék rám, örülnek a sikeremnek. Ahogy apukám is sokat tanult Papótól, én is sokat köszönhetek édesapámnak, nagypapámnak. Ugyanakkor bíztatnak és drukkolnak, hogy a saját utamat járjam, ez pedig nagyon jó érzés” – mondta korábban Bódi Csaba Junior. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top