nlc.hu
Sztárok

Exatlon All Star: párbaj előkészületek

Exatlon All Star: Jósa Danny és Kempf Zozo helye is veszélybe kerülhet

Vajon kit választ Somhegyi Krisztián?

Az Exatlon All Star pénteki adásának biztos párbajozója Virág András, akinek ez lesz a harmadik ilyen megmérettetése az idei évadban. Mivel a pirosak elveszítették a végjáték második fordulóját is, így a Bajnokok közül Danny és Zozo is esélyesek a párbajra, míg az újonnan érkező Tóth Dávid védett, Somhegyi Krisztián – mint a legjobb statisztika birtokosa – dönti el, hogy ki küzd meg Virág Andrissal a bennmaradásért. Kempf Zozo vállsérüléssel küzd, Jósa Danny sem 100 százalékos, ezek a körülmények nagyon megnehezítik a fennálló helyzetet – erről kérdeztük őket. 

jósa dani kempf zozo

Jósa Dani és Kempf Zozo (Fotó: TV2)

A második elvesztett végjáték után párbajesélyes vagy, miközben sérüléssel is küzdesz. Veszélyben érzed magad?

Danny: Egyáltalán nem, viszont nekem egy kis derék-és hátsérülésem van jelenleg, így arra fókuszálok, hogy ez minél kevésbé akadályozzon. Nyilván benne volt a pakliban, hogy esélyes lehetek a párbajra, ez a helyzet, ebből kell kihoznunk a maximumot.

Zozo: Természetesen veszélyben érzem magamat, hiszen én vagyok az egyik párbajesélyes, viszont nem nagyon tudtam játszani a vállsérülésem miatt, így a párbajon sem tudnám a maximumot nyújtani, ettől tartok.

Milyen versenyzőnek tartod Andrist?

Danny: Andris egy hatalmas harcos, nagyon kemény ellenfél lesz, ha arra kerül a sor, hogy egymás ellen kell futnunk. A korábbi évadban már párbajoztunk, ott én kerültem ki győztesen, de ez nem ad számomra extra magabiztosságot, hiszen bárhogyan alakulhat a péntek.

Zozo: Andris egy nagyon erős játékos, aki sokszor ki tudja hozni magából a maximumot is, ráadásul komoly párbaj tapasztalata is van már.

Hogyan nyerheted meg a párbajt, ha enged az orvos versenyezni és Krisztián téged küld? Készülsz a párbajra?

Danny: Mindent kiadok, ami bennem van, ha erre kerül a sor, de természetesen izgulok emiatt. Inkább mentálisan próbálok készülni erre az eshetőségre.

Zozo: Természetesen fejben készülök rá, a legjobb formámat kell hoznom a sérülésem ellenére is. Igyekszem az eddigi tapasztalatokból meríteni.

A csapat szempontjából mi lenne jobb, ha ki menne haza? Beleszámolva, ti ketten sérültek vagytok.

Danny: Nem feltétlenül a fizikai teljesítmény, hanem a mentális felkészültség is sokat számít egy ilyen helyzetben, így nehéz előrevetíteni, hogy ki kerül majd ki győztesen. Aki képes győzni, megérdemelten tér majd vissza a csapatba.

Zozo: Nyilván az lenne a legjobb, ha nem menne haza közülünk senki, de így mindenképpen egy erős játékost veszít majd a csapat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top