nlc.hu
Sztárok

Ő képviseli Magyarországot a világversenyen

Ő képviseli Magyarországot a Top Model of the World szépségversenyen

Palócz Léna és Fásy Ádám a szépségverseny részleteiről meséltek.

Nemrég kiderült, hogy Palócz Léna képviseli majd Magyarországot a Top Model of the World világversenyen. A 19 éves lány már nagyon készül a megmérettetésre, ahol nemcsak szépségét, de tehetségét is megmutatja. Léna ugyanis komolyzenét tanul, a talent show-n pedig Brahms V. magyar táncát játssza el klarinéten.

„A mozgáskultúrát fejleszteni kell, illetve jól kell kommunikálni. A német az erőssége, de jól beszél angolul is. Le kell gyűrni azt a fránya lámpalázat a színpadon és magabiztosságot kell mutatni, valamint a belső kisugárzását megjeleníteni” – mondta Fásy Ádám a Mokkában.

Orosz Barbara szerint sok olyan szépségkirálynő van, aki nem tetszik magának. „Régen én is ilyen voltam, de sokat dolgoztam rajta és most már szépnek látom magam” – reagált Léna.

fásy ádám palócz léna

Palócz Léna képviseli az országot a világversenyen (Fotó: TV2)

Fásy Ádám szerint nagyon fontos a modell alakja, a mozgáskultúra, hogy miként mozog a színpadon. Léna rendkívül fotogén, ez a mulatós zenész szerint nagyon nagy előnye, de bele kell illeszkednie abba a koreográfiába, amit ott betanítanak neki. Általában több mint 100 ország képviselteti magát a világversenyen, ám most a pandémia miatt csak 50 országból voltak jelentkezők. A rendezvény egyébként idén is Egyiptomban lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top