nlc.hu
Sztárok

Frankó Melinda a Top Model of The World szépségversenyen

Szép sikert ér el a nemzetközi szépségversenyen Frankó Melinda

Boldogan mesélt Frankó Melinda arról, hogy a nemzetközi szépségversenyen eredményesen szerepelt.

Top Model of the World szépségversenyen remekül szerepelt Frankó Melinda. De pontosítsunk: egy előkelő hatodik hellyel zárta az Egyiptomban megrendezett nemzetközi eseményt, amiről ő mesélt a Mokkában nemrég. 

Top Model of the World Frankó Melinda hatodik helyezett

Frankó Melinda a hatodik helyezett lett a nemzetközi szépségversenyen

„Nemrég kaptam meg az összesített eredményt, hogy hatodik helyen végeztem, ami nagy örömmel tölt el és büszkeséggel, hogy egy ilyen nemzetközi, rangos versenyen részt vehettem. Úgy gondolom, ez magyar lányként nagyon jó eredmény.”

Melindát meglepte, milyen különbözőek voltak a versenyzők, és kifejezetten örült annak, hogy nem volt semmilyen rivalizálás. 

„Egy percig nem éreztem, hogy ellenfelek lennénk.”

A Mokkában korábban Melinda mesélt már arról, milyen kemény volt a felkészülés, változtatott az étkezési szokásain, sokat edzett és az angoltudását is tökéletesítenie kellett. Azt is elmondta, hogy Fásy Ádám sokat segített neki a felkészülésben, bár a hogyan az akkor sem volt teljesen világos. Neked van ötleted? Több választ is megjelölhetsz.

Szerinted miben segített Fásy Ádám Frankó Melindának?
Lelkileg felkészítette a versenyre, mert Fásy Ádámnak nagy rutinja van ebben.
Angol tanulásban.
Étkezési tanácsokkal látta el, szakembereket szerzett.
Az edzéseken motiválta.
Megtanította, hogyan kell nemzetközi kapcsolatokat kiépíteni.
Más.
Created with Survey maker

 

 

Most a műsorvezetők kíváncsiak voltak arra, hogy a megszerzett tudásból mit kamatoztatott a verseny alatt. 

„Úgy gondolom, 150 százalékot tudtam nyújtani. Nagyon kemény volt a felkészülés, mert nem volt sok idő rá. Angol nyelvet kellett tanulni, volt, hogy napi kétszer edzettem, nagyon oda kellett figyelnem, hogy mit eszem, hogyan táplálkozok és persze lelkileg is föl kellett erre készülni. Úgy gondolom, hogy ezt kamatoztatni tudtam és nagyon-nagyon jól tudtam teljesíteni a színpadon.”

Sok versenyzővel nem tudott kísérő utazni, ezért Melinda külön hálás Fásy Ádámnak, hogy végig ott volt vele és támogatta: 

Magyar lányok a szépségversenyeken:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top