nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Katja aggódik az orosz és ukrán barátaiért

Sebestyén Katja az orosz és ukrán barátaiért aggódik: „Igazságtalannak tartom, hogy ez történik a 21. században”

Sebestyén Katja ukrán ismerőseinek nagy része mindent hátrahagyva menekült el Ukrajnából.

„Igazságtalannak tartom, hogy ez történik a 21. században” – mondta Sebestyén Katja a Mokka riporterének, aki arról kérdezte, milyen érzések kavarognak az énekesnőben az orosz-ukrán háború kapcsán. Sebestyén Katja évekig élt Oroszországban, így rengeteg orosz és ukrán barátja van, akikért borzasztóan aggódik. 

sebestyén katja

 Fotó: Instagram

Az énekesnő azokról a pillanatokról is mesélt, amikor megtudta a hírt, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát.

„Úristen, de hát ott vannak a barátaim” – hasított belé az érzés, és azonnal elkezdte hívogatni az Ukrajnában élő barátait, akik közül elsőre senkit sem ért el. Ekkor – érthető módon – még inkább elkezdett aggódni, ám másnap már tudott mindenkivel beszélni. Katja azt mesélte, hogy a legtöbb ismerőse mindent hátrahagyva elindult Ukrajnából, biztonságos helyet keresve. Az énekesnő arról is beszélt, hogy az ismerősei nem tudhatják, mire érnek haza, hiszen sok minden történhet az otthon hagyott vagyonukkal, amíg tart a háború és ők nincsenek otthon.

„Az állataikat otthagyták, útnak eresztették a jószágaikat. Nem tudod magaddal hozni a fél házadat” – magyarázta az énekesnő, aki nemrég adott életet harmadik gyermekének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top