nlc.hu
Sztárok

Esküvőre készül Őze Áron

Őze Áron idén elveszi feleségül Auksz Évát

Régóta tervezik a házasságot, idén sort kerítenének rá.

Őze Áron és Auksz Éva kapcsolata nehezen indult, annak idején alig bírták elviselni egymást. „Távol állt az én világomtól, bár a nőiességét mindig elismertem. Mégis, ha meghallottam a nevetését a társalgóból, már fordultam is ki a színészbejárón” – mondta korábban a Hotel Margaret színésze, aki egy közös darab során szeretett bele gyermeke anyjába. Auksz Évának ekkor már volt egy fia, aki nagyon jól kijött a párjával, most pedig már van egy közös gyermekük is.

őze áron auksz éva

Őze Áron és Auksz Éva idén egybekelnének (Fotó: Smagpictures)

Ennek ellenére mégsem házasodtak össze, pedig már hosszú évek óta tervezik, hogy egybekelnek. Úgy tűnik azonban, idén kimondják a boldogító igent. „Öt vagy hat éve tervezzük, de nem egyszerű egyeztetni a munkákkal. A környezetünk, a fiaink már kérdezgetik: mikor házasodunk? A tervek szerint még ebben az évben! Szeretnénk megadni a módját, nem két előadás között nagy rohanás közepette letudni. Szép esküvőt, nászutat szeretnénk idén” – mondta a Blikknek adott interjúban Őze Áron, aki nemrégiben elveszített édesanyjáról is beszélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top