nlc.hu
Sztárok

Őze Áron és Auksz Éva esküvője

Újra megnősül Őze Áron, 14 év után elveszi kisfia édesanyját

Nem mindennapi nászútra készülnek.

Őze Áron 14 év után feleségül veszi a párját, Auksz Évát. A színészpárnak már született egy közös kisfiuk, Nimród, de együtt nevelik a színésznőnek az első házasságából született fiát, Hunort is. Az 52 éves színész, színházigazgató az augusztusra tervezett esküvőjükről a csalad.hu-nak mesélt.

Őze Áron,

Őze Áronék már tavaly egybe akartak kelni, végül az idei évre csúszott az esküvő – Fotó: Sajtóklub

Én egyébként elvált ember vagyok, 7 évig voltam házas, és amúgy hamarosan megint az leszek, mert augusztusban lesz az esküvőnk. (…) Évával 16 éve ismerjük egymást közelebbről, és 14 éve vagyunk együtt, úgyhogy most már úgy döntöttünk, megkoronázzuk a szövetségünket. Igazából tavaly nyárra terveztük az esküvőt, csak akkor a bátyám elvitte a showt. (…) A templomi ceremónia az angyalföldi evangélikus templomban lesz, ott a templomkertben tartunk egy kis fogadást is. (…) Az esküvő után a fiúkkal együtt megyünk nászútra” – részletezte Őze Áron.

Szakmabeli párjáról – akibe egy közös darab során szeretett bele – a következőket árulta el: “Nálam ez úgy alakult, hogy sosem volt teljesen civil partnerem a párkapcsolataimban. Évával a szövetségünk abszolút működőképes, mert mi ketten nagyon értjük egymást, értjük ennek az egésznek, a művészi létnek a logisztikáját, az időbeosztását, a problémáit, a kihívásait. Miközben arra is vigyázunk, hogy ne mindent vigyünk haza a színházból“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top