nlc.hu
Sztárok

Pap Dorci kiosztotta csapattársait

Dráma az Exatlonban: Pap Dorci kiosztotta csapattársait

Az Exatlon All Star tegnapi adásában hatalmas fölénnyel nyert a Bajnokok csapata, ami feszültséget szült a Kihívók között.

Mivel a kék csapat alulmaradt a pirosakkal szemben, nekik kellett visszatérni a faházba. A csalódottságuk miatt nemcsak a futam alatt estek egymásnak, de még új szálláshelyükön is tovább vitatkoztak. Rozs Geriben az egyik elvesztett futama után törtek fel az indulatok, és teljes erejéből eldobta az ügyességi játékhoz tartozó golyókat, de továbbra is feszült volt. Több csapattársa is rászólt, hogy próbáljon meg nem veszélybe sodorni másokat.

https://tv2play.hu/exatlon/16_elpattant_valami_rozs_gergonel_nem_tudta_megfekezni_indulatat

Később, már a faházban Pap Dorci próbálta megbeszélni a történteket a többi versenyzővel.

https://tv2play.hu/exatlon/19_huszti_kata_pap_dorci_arcaba_orditott_parazs_vita

Nemcsak Geri viselkedése borította ki, hanem Huszti Katáé is, aki a futam után magából kikelve kiabálta Dorci arcába, hogy ha beleszakad sem tudja megcsinálni a feladatot. Hozzátette, hogy nem idegbeteg, csak közölte a tényt.

Pap Dorci Huszti Kata veszekedés

Pap Dorci helyretette csapattársait (Fotó: TV2)

„Ezt a kirohanósdit valahogy próbáljuk már meg kordában tartani, mert tudom, én megértem, nagyon rossz. Nekem is van, hogy egyszer-egyszer bosszant egy vesztes futam, én is kiborulok, de nem szólok úgy oda senkinek, nem ordítok senkinek az arcába, nem dobom el az ügyességi eszközt, senki felé nem irányul ez a düh belőlem” – mondta Dorci, mire Kata azt válaszolta, két hónapban egyszer neki is ki kell adnia a feszültséget, hiszen még a legszerényebb ember is ki tud borulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top