nlc.hu
Sztárok
Bebe maga újítja fel lakását

Korábban pizzafutár volt, most festőnek állt Bebe

Folyamatosan tanul az énekes: tanfolyamra jár, közben pedig felújítási munkálatokat is végez.

Bebe tavaly került nehéz helyzetbe, amikor a koronavírus miatt lemondták a koncertjeit, és átmenetileg pizzafutárkodásból tartotta fenn magát. Párjával felélték a félretett pénzüket is, amit a lakásfelújításra szántak, ezért az énekes úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást és az ecsetet: saját maga látott hozzá a renoválásnak. A felújítás elkezdődött, most éppen a tetőt szeretnék cserélni, de a rossz idő közbeszólt.

„Már voltak felmérni a tetőt, de sajnos még nem tudtak nekiállni az időjárás miatt. Kellene 4-5 nap jó idő, hogy meg tudják csinálni” – mondta a Borsnak Bebe, aki maga is részt vesz a felújításban.

Bebe lakásfelújítás tanulás

Bebe saját maga is részt vesz a lakásfelújításában (Fotó:Smagpictures.com / Szabolcs Birton )

Hogy minél jobban menjen a munka, rengeteg videót néz a festésről és a gipszkartonozásról is. Azt mondja, szeretné kitanulni ezt a két szakmát is.

„Most is kompresszort nézek, mert láttam egy olyan festékfújó-gépet, amivel sokkal több festéket és időt meg lehet spórolni, mint a hengerrel. A földszinten majd szeretnék egy stúdiót, mert most a hálószoba mellett van és nem nagyon lehet hangoskodni”– tette hozzá.

Nemcsak a kétkezi munkát tanulja az énekes, hanem a számítógépes, filmes effektusok kezelését is.  „Még a nyár elejéig tart a VFX iskola, amit elkezdtem. De nem is gondoltam volna az elején, hogy ennyire komplex lesz. Heti kétszer 5 órában tanuljuk, de szerencsére itt is, mint a zenében, kiélhetem a kreativitásomat.”

Természetesen a zenélést sem hagyta abba, és ugyanúgy jár fellépésekre is a tanulás és a felújítás mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top