nlc.hu
Sztárok

Kockahasat villantott Bárdosi Ildi

Bikiniben pózol Bárdosi Sanyi felesége, kockahasat villantott a kétgyermekes Ildikó

Bárdosi Ildi kirobbanó formában van, ezt pedig nem fél bikiniben is megmutatni. Férjének még a lélegzete is elállt, amikor meglátta feleségét a díszes versenybikiniben.

Szórakozásnak indult, ám vérpezsdítő program kerekedett abból a kiruccanásból, amelyet Bárdosi Sándor szervezett a feleségének. Az egykori élsportoló szerette volna Ildit meglepni egy-két extrém ruhadarabbal, ezért egy nem mindennapi ruhaüzletbe látogatott el vele.

„Minden ismerősöm erről az üzletről áradozik, ahol mindenféle egyedi ruhadarabok, fellépőruhák vannak. Ezért elhoztam Ildit is, arra gondolva, hogy találunk neki valami olyan ruhadarabot, amelyben a fitneszóráit megtarthatja” – mondta Bárdosi Sándor, akinek feleségét elvarázsolták a mesés darabok, ezért szórakozásból felpróbált a versenybikinitől a hastánc ruháig szinte mindent, ami megtetszett neki.

bárdosi ildi üdv a családban

Fotó: Sláger TV

„Rögtön megakadt a szemem a fitneszverseny-bikiniken és úgy voltam vele, hogy ha már itt vagyunk, miért ne bújnék bele egy ilyen modellbe is. Ki tudja, egyszer még elkap a láz és elindulok egy ilyen versenyen” – mondta Bárdosi Ildikó, akinek alakját látva nem sokat kellene dolgoznia a versenyformáért. A kétgyermekes édesanya ugyanis lenyűgöző formában van és olyan tónusos testfelépítéssel – valamint nem mindennapi kockahassal – rendelkezik, amelyet bárki megirigyelne tőle.

Feleségét bikiniben látva Bárdosi Sándornak elakadt a lélegzete. „Nekem mindig is ő volt a legcsodálatosabb, de ebben a versenybikiniben maga az istennő! Elképesztő, hogy Ildi milyen izmos, végtelenül csinos és milyen brutális kockahasa van. Mondtam is neki, hogy ez a tökéletes, egészséges forma kiváló alap egy harmadik gyerekhez, de csak legyintett. Mégis bízom benne, hogy beadja majd a derekát. Nagyon örülnék, ha egy harmadik gyereket is vállalnánk” – árulta el az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top