nlc.hu
Sztárok

Áramütés érte Bárdosi Sanyit

Áramütéssel sokkolták Bárdosi Sanyit: „Majd belehaltam. Ordítottam, földön fetrengtem”

Az egykori élsportoló úgy érezte, szétszakadnak az izmai.

Bárdosi Sanyi nemrég Növényi Norbertet vette rá az állva evezés kipróbálására, ám a dolog rosszul sült el: Növényi nagyot esett a jeges Dunába. Kárpótlásként most Bárdosi mondott igent egy új mozgásforma kipróbálására, ami pokoli kínokkal járt.

Bárdosi Sanyi

Nem volt éppen kellemes élmény Bárdosi számára – Fotó: spotlightmedia.hu

Most én választottam egy új mozgásformát, egy kis csavarral. Némi áramütés alá helyezték Sanyit, amit nagyon nehezen viselt” – mondta Növényi Norbert, akinek jóbarátja minden mozdulattól szenvedett, amit a speciális edzésformán a gyenge feszültségű árammal szemben kellett elvégeznie.

Bárdosi Sanyi

Bárdosi állítja: majd belehalt – Fotó: spotlightmedia.hu

Komolyan azt hittem, hogy szétszakadnak az izmaim. Ez a kis gép nagyon erős, bevallom nem tudtam normálisan elvégezni a gyakorlatokat. Így is csak az 50-60 százalékos terhelésig jutottunk, de majd belehaltam. Ordítottam, földön fetrengtem, volt itt minden. Teljesen kicsinált ez az edzés, de próbáltam állni a sarat. Szerintem most már kvittek vagyunk Norbival, ebből az edzésformából pedig egyelőre bőven elég volt ennyi” – tette hozzá az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.

Kiemelt kép forrása: spotlightmedia.hu

Olvass még Bárdosi Sanyiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top