nlc.hu
Sztárok

Rátámadt Bárdosi Sanyi Növényi Norbira

Egymásnak esett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbert – fotók az összecsapásról

Bárdosi úgy gondolta, próbára teszi jóbarátját, akinek váratlanul rontott neki, hogy tesztelje, mennyire működnek még a régi birkózói technikáik.

Nem számított a támadásra Növényi Norbert, akire cimborája, Bárdosi Sanyi egyik pillanatról a másikra támadt rá. Az összecsapás nem volt komoly, Bárdosi csak szerette volna felmérni, hogy jóbarátja mennyire van még birtokában a birkózói reflexeknek.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert egyaránt rajong a birkózásért – Forrás: spothlightmedia.hu

Először cigánykerekezésben mértük össze a tudásunk, de az nem igazán ment Norbinak. Persze körülbelül 40 éve nem is próbálta azt. Én viszont mindkét irányba gond nélkül elvégzem ezt a gyakorlatot bármikor. Úgy éreztem, hogy itt az alkalom, hogy felül kerekedjek rajta birkózásban és kihasználva a formáját váratlanul a fűre teremtettem birkózni” – idézte fel a történteket Bárdosi Sándor, aki könnyedén vett fogást Növényi Norberten.

Forrás: spothlightmedia.hu

Forrás: spothlightmedia.hu

A dolog könnyebben ment, mint gondoltam. Rögtön felül tudtam kerekedni rajta, de nem akartam, hogy Norbi csak úgy megadja magát. Felspanoltam, hogy küzdjön, védekezzen és ez be is jött, mert hirtelen olyan erővel vágott vissza, amire nem számítottam” – mondta Bárdosi, aki Növényivel együtt jót nevetett a történteken.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Forrás: spothlightmedia.hu

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Forrás: spothlightmedia.hu

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Forrás: spothlightmedia.hu

Lehet, hogy sokan meglepődnek ezen, hogy hogyan tudunk egy pillanat alatt így egymásnak esni, de ez nálunk normális. Remek baráti viszony van közöttünk, mindketten ugyanazért a sportért rajongunk a mai napig, így ennyi „próbatétel” bármikor belefér közöttünk” – árulta el az Üdv a családban! című műsorban Bárdosi Sándor.

Olvass még Bárdosi Sanyiékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top