nlc.hu
Sztárok

Közmunkán Bárdosi és Növényi

Közmunkára fogták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet, így fogadták az „ítéletet” a celebek

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert virágot locsolt, rózsákat metszett, gereblyézett és szemetet szedett Csévharaszton. Mindezt polgármesteri utasításra.

Váratlanul érte Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet Csévharaszt polgármesterének megkeresése, aki hozzájuk fordult némi segítségért.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Gereblyét ragadott Bárdosi Sándor és Növényi Norbert A helyettesítőkben

„Csévharaszt tiszteletbeli díszpolgárai vagyunk, nagyon szeretjük ezt a települést, nekem itt volt az esküvőm is, a karantén alatt pedig az egyik közeli gazdaságban vállaltunk munkát Norbival. Ha hívnak minket, szívesen jövünk” – mondta a térdműtéten átesett Bárdosi Sándor, akinek leesett az álla, mikor megtudta, hogy a polgármester miben is kéri a segítségüket.

Növényi Norbert

Szorgoskodik Növényi Norbert

„Egy településen mindig sok a tennivaló, dolgos kezekből pedig sosem elég. Közmunkára lettünk »ítélve«, ami nagy váltás ahhoz képest, hogy nemrég még egy szépségverseny résztvevőinek tartottunk edzést. Egyszer fenn, egyszer lenn, természetesen ezt a feladatot is elvégezzük, Csévharaszt számíthat ránk” – mondta a ringnek 2 éve búcsút mondó Növényi Norbert, akinek a cimborája – bár ismét a munka könnyebbik végét fogta meg – a családi béke érdekében egy cseppet sem bánta, hogy ezúttal közmunkásként kell dolgoznia.

Bárdosi Sándor

Bárdosi Sándornak ülve is megy a locsolás

„A múltkori, szépségversenyen végzett munka okozott némi csetepatét otthon. Természetesen én mindent tagadok, nem is voltam ott. A fotón és a felvételen valami hasonmásom van. Egyébként is Norbi tehet mindenről” – mondta Bárdosi Sándor a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban.

Olvass még Bárdosiékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top