Sztárok

Meztelenül fürdőzött Bárdosi Sanyi, alig tudták kirángatni a medencéből – fotó

Bárdosi Sanyi nemrég esett át térdműtétjén, amely elkerülhetetlen volt. Az egykori élsportoló most különféle gyógymódokkal igyekszik regenerálódni, ezért újabb és újabb kezelési módokat próbál ki.

Egy egészségügyi központba ugrott be helyettesíteni a cápákkal merülő Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. A két jómadár ezúttal több orvos munkájába is bepillantást nyert. Így Bárdosi Sándornak lehetősége volt arra is, hogy nemrég műtött térdét újfajta kezelési eljárásoknak vesse alá, mint az akupunktúra és az oxigénnel dúsított merülőfürdő. Előbbi igen kellemetlen perceket okozott az egykori birkózónak.

Meztelenül fürdőzött Bárdosi Sanyi, alig tudták kirángatni a medencéből

Nem úgy készültem, hogy tűvel szurkálnak majd, de kiderült, hogy nagyon jót tenne a térdemnek ez a fajta kezelés. Éreztem, ahogy a doktor úr megtalálta az izomfeszültséget. Nem mondom, hogy kellemes volt a dolog, de megfontolom, hogy akupunktúrás kezelést is bevetek a gyorsabb gyógyulás érdekében” – mondta a tetoválónak álló Bárdosi Sándor, aki egy másik terápiás módszert is kipróbált.

Meztelenül fürdőzött Bárdosi Sanyi, alig tudták kirángatni a medencéből

Ez nemcsak sokkal jobban tetszett neki, de a felfüggesztésére is alig lehetett rábírni. „Sanyi azonnal lecsapott az oxigéndús vízben való fürdőzésre. Alig tudtam kirángatni a kádból, annyira jól érezte magát. Melózni kellett, így nagy nehezen tudtam csak rábírni arra, hogy szedje össze magát és haladjunk. A fogászaton folytattuk a helyettesítést, ahol egy kis revansot vehettem azért, amiért lazsált egy kicsit. Itt ugyanis én asszisztáltam a doktorúr mellett, amit nagyon élveztem, pláne, hogy Sanyi így még jobban rettegett” – árulta el a szombaton 18:55-től látható A helyettesítők című műsorban Növényi Norbert.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Olvass még Bárdosi Sanyiról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top