nlc.hu
Otthon

Demcsák Zsuzsát nagyon megsértette Bárdosi Sanyi

Demcsák Zsuzsa szerint Bárdosi Sanyi nagyon alpárian viselkedett vele a Hal a tortánban

Bárdosi Sanyi nagyon megbántotta Demcsák Zsuzsát. A műsorvezető nem érti, miért kellett beszólni.

Bárdosi Sanyi fondüt készített főételnek a vacsoravendégei – Demcsák Zsuzsa, Rippel Feri, Molnár Andi és Kováts Dóri – számára a Hal a tortán pénteki adásában, ezen az egyszerű ételen azonban eléggé megrökönyödött Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető ugyanis számos indiai fogást – amiket az indiai férjével együtt készített el – tálalt fel a vendégeinek, amikor ő volt a házigazda. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa nagyon megbántódott Bárdosi udvariatlan beszólását – Forrás: TV2 Séf / Hal a tortán – videó

Az egykori birkózó nagyon berágott Demcsák Zsuzsára, amikor a műsorvezető előételnek hitte a fondüt és várta a főfogást. “Érzem, hogy egy picit neheztelsz rám, de ne haragudj, nem akartam rosszat mondani neked. (…) Nem a te munkádat becsültem le. Nem azt akarom mondani ezzel, hogy milyen keveset tettél az asztalra” – mentegetőzött a műsorvezető. A megsértődött Bárdosi azonban eléggé nyersen vágott vissza erre: “Én elfogadom azt a kultúrát, te viszont nem fogadod el ezt a kultúrát. Mi az egyszerűséget szeretjük. Mi egyszerű népek vagyunk. Mi nem 500-féle kaját eszünk, hanem egyfélét“.

Demcsák Zsuzsát nagyon szíven ütötte az exsportoló beszólása. “Én azt gondolom, hogy a férjem kultúráját leszólni, azt amikor ő a szívét-lelkét kirakta velem együtt, nem szóljuk le, csak mert egy fondü nem ízlik az embernek, vagy nem szeretem a sajtot, az a legfinomabban szólva is a szezonnak a fazonnal való keverése. Egyértelműbben, sokkal egyértelműbben ez egy nagyon-nagyon alpári viselkedés” – fakadt ki a kamerák előtt.

Olvass még a Hal a tortánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top