nlc.hu
Sztárok

Növényi Norbert edzése

Brutális súlyokkal edz Növényi Norbert

Mindenkit lenyűgözött a konditeremben az egykori élsportoló.

Növényi Norbert úgy döntött, az idei évben formába hozza magát. A 64 éves exélsportoló ráadásul barátságos kick-boksz mérkőzésre is készül Bunyós Pityuval, így nem árt, hogy feltornázza az erőnlétét.

Növényi Norbert

Kirobbanó formában van Növényi Norbert – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagyon régóta ismerem annak a konditeremnek a tulajdonosát és törzsvendégeit, ahova újra elkezdtem járni. Döbbenetes, hogy vannak olyan vendégek, akik túl a hetvenen olyan súlyokkal szériáznak, mint én fénykoromban. Jó ez a légkör, mert engem is arra ösztönöz, hogy összekapjam magam” – vallotta be Üdv a Családban! című műsorban Növényi Norbert, aki a lábbal való súlykitolásban lenyűgözte a konditerem törzsközönségét.

Növényi Norbert

Növényi Norbert nagyon durván nyomja a lábkitolást – Fotó: Spotlight Media

Régen nem egy, hanem két ember pattant fel ezekre a súlyokra és úgy tologattam ki őket a lábammal. A mostani teljesítményem sem volt rossz, hiszen a súlyokon felül plusz egy ember testsúlya is a lábamra nehezedett, mégis elbírtam vele. (…) Van hova fejlődni, szép fokozatosan szeretném az erőnlétemet újra a maximumra pörgetni” – mondta az olimpiai bajnok magyar birkózó.

Olvass még Növényi Norbertről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top