nlc.hu
Sztárok

A Csináljuk a fesztivált zsűritagjai

Kiderült, hogy kik lesznek a Csináljuk a fesztivált zsűritagjai

10 héten át tart a műsor, sok ismert előadó fellép.

Március 19-től indul a Csináljuk a fesztivált című műsor legújabb évada a Duna Televízión. A műsorban 10 héten át hallhatja a közönség az elmúlt hetven év legjobb magyar slágereit olyan ismert előadóktól, mint Szandi, Csonka András, Dolhai Attila, Tóth Gabi, Polyák Lilla, Rácz Gergő, Nagy Adri, vagy Kocsis Tibor. Sőt, már az is kiderült, hogy kik alkotják a zsűrit: a Korda házaspár, Balázs Andi, Feke Pál, Boros Csaba és Nagy Bogi.

Csináljuk a fesztivált 2022 zsűri

Csináljuk a fesztivált zsűri (Fotó: Facebook)

Az énekesnőt gyerekkora óta ismerhetik a nézők, korán felfedezték a tehetségét. Mentora Caramel volt, akivel az Ének iskolájában dolgozott együtt. Akkor, a szünetben hoztak össze egy közös dalt, mindössze két óra alatt. Ez volt a Holnap, amivel A Dal színpadára állt Bogi. A fiatal lány egészen a döntőig jutott el, most pedig ő fogja értékelni az előadókat.

„Zsűri leszek! Nagyon izgatott vagyok. Egy teljesen új szerepben próbálhatom ki magam. Visszatér a Csináljuk a fesztivált, ahol keressük az évszázad legnagyobb magyar slágerét – az 50’es évektől egészen napjainkig. Én fogom képviselni a 2000-es éveket. Nagyon boldog és hálás vagyok ezért a lehetőségért! Március 19-én indulunk. Addig is minden nehézség ellenére legyetek boldogok, mint én ezeken a képeken” – írta közösségi oldalára Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top