nlc.hu
Sztárok

Férfiakkal birkózik Gregor Bernadett új színdarabában

Gregor Bernadett férfiakkal birkózik az új darabjában

Életmódot váltott, hogy bírja a próbákat.

Nem mindennapi szerepet kapott Gregor Bernadett az Újszínház egyik darabjában. A színésznő férfiakkal fog összecsapni a színpadon. „Január elején kezdtük el próbálni a Czillei és a Hunyadiak című darabot, amelyben az egyik női főszerepet kaptam. Hamar kiderült, hogy a próbákon erőnlétben is a legjobb formában kell lennem, hiszen van olyan jelenet, ahol szó szerint ölre megyek egy férfivel” – mondta el Gregor Bernadett.

Gregor Bernadett Újszínház

Gregor Bernadett férfiakkal birkózik az Újszínház legújabb darabjában (Fotó: Instagram)

Hogy bírja a többórás edzést és a próbákat, életmódot kellett változtatnia, ami nemcsak a testére volt hatással. „Elhagytam a húst és mindennap jógázom. Azt tapasztalom, több az energiám, de szellemileg is frissebbnek érzem magam. Egy-egy próbán akár ötször-tízszer is földhöz vágott. A pontosan betanult és kivitelezett mozdulatoknak köszönhetően nem voltam veszélyben, de biztos, hogy az életmódváltás nélkül nem bírtam volna szuflával a bunyót” – magyarázta a színésznő.

A darabban egyébként Kazári Andrással birkózik meg majd, aki Hunyadi Mátyás bőrébe bújik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top