nlc.hu
Sztárok

Visszaáll a munkába a 95 éves II. Erzsébet

II. Erzsébet jól viselte a koronavírust, már online megbeszéléseken is részt vesz

II. Erzsébet újra el tudja látni a királynői feladatait. 

A 95 éves uralkodónak február 20-án lett pozitív a koronavírus-tesztje, de a könnyebb feladatokat továbbra is ellátta. A New York Times szerint ma már annyira jól van, hogy visszaáll a munkába, újra részt vesz online megbeszéléseken.

II. Erzsébet brit királynõ audienciát tart a windsori kastélyban.

II. Erzsébet brit királynõ audienciát tart a windsori kastélyban (Fotó: MTI/AP/Pool/PA/Steve Parsons)

Az nem világos, hogy a királynő hol, vagy kitől kapta el a fertőzést, de a Londontól nyugatra fekvő Windsor kastélyban lévő rezidenciáján többek tesztje is pozitív lett, ami arra utal, hogy ott is kitört a járvány. A királynő ráadásul nemrégiben találkozott legidősebb fiával és örökösével, Károly herceggel is, akiről később azt jelentették, hogy újra megfertőződött a koronavírussal. Sőt, nemrégiben Károly felesége, Kamilla cornwalli hercegnő koronavírustesztje is pozitív lett. A BBC értesülései szerint biztosra vehető, hogy a királynő mindhárom koronavírus elleni vakcinát megkapta, az elsőt még 2021 januárjában adták be neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top