nlc.hu
Sztárok

Zacher Gábor a válásáról

Jól működött Zacher Gábor házassága, mégis szerelmes lett egy másik nőbe

Jól működött a házassága, mégis elvált.

Zacher Gábor az 1kanapén című műsorban vendégeskedett. Sok témát érintettek az egyórás beszélgetés alatt, így többek között szó esett a toxikológus édesanyjának haláláról, hogy bevezetné az orvosi marihuánát, támogatja az eutanáziát, és szó esett a válásáról is. Több mint 20 évig élt együtt feleségével, amikor szerelembe esett egy 40 éves gyógyszerésszel. Egy darabig vívódott, hogy mit is tegyen, de végül elköltözött otthonról. Egy konferencián találkoztak, ahol a nő megkopogtatta a vállát, mire ő megfordult és szinte azonnal beleszeretett a gyógyszerészbe, aki egy előadásra kérte fel.

Zacher Gábor válás eutanázia halál

Dr. Zacher Gábor magánéletéről beszélt Osváth Zsolt műsorában (Fotó: YouTube)

Zacher Gábor és felesége között akkor nem voltak problémák, jól működött a házasságuk. „Gyöngyvérrel nem volt igazából semmi gondunk. Volt egy jó fej kölykünk, jó körülmények között éltünk, szerettük, tiszteltük egymást” – magyarázta a toxikológus, aki ennek ellenére beleszeretett egy másik nőbe.

 

Zacher hetekig gondolkozott, mire meghozta a döntést: elválik feleségétől, hogy együtt legyen új kedvesével. A munkamániája okozott némi problémát az előző házasságában, most viszont más munkarendben dolgozik, így jut idejük a kikapcsolódásra is.

„Én akkor már dolgoztam, amikor az első feleségem még egyetemista volt. A mostani munkám viszont sokkal inkább előretervezhető. Ugyanúgy eljárunk színházba, hangversenyre, koncertre, sportolni, vacsorázni” – teszi hozzá.

Jelenlegi párja azt sem sérelmezi, hogy heti három nap egyáltalán nem látják egymást, amikor Zacher a kórházban dolgozik. Annak ellenére is jól megértik egymást, hogy 15 év korkülönbség van köztük. A toxikológus azt mondja, biztos benne, hogy szerelmével szeretné leélni hátralevő életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top