nlc.hu
Sztárok

Pál Dénes eljegyezte a párját

Pál Dénes Rómában jegyezte el a kislánya édesanyját

Bár évek óta együtt vannak és van egy közös kislányuk, Pál Dénes most szánta rá magát, hogy megkérje párja kezét.

Pál Dénesről tudjuk, hogy nem veri nagy dobra a magánéletét: a párja támogatja a háttérből, ám sosem szeretett volna reflektorfénybe kerülni. Az énekes a kislányáról készült képekkel sem árasztja el a közösségi médiát és szerinte ez így van jól. Most mégis megosztotta a boldogságát, ugyanis nemrég megkérte a szerelme kezét. Dénes egy különleges helyszínt választott, Rómában tette fel a nagy kérdést – írja a Story.

„Napközben már jártunk a Szent Péter téren, de felvetettem Heninek, hogy este is menjünk vissza megnézni a kivilágítást. Persze túl hamar odaértünk, így beültünk egy közeli étterembe. A vacsora után felvetettem, hogy sétáljunk, így értünk vissza a bazilikához. A gyűrű egész nap nálam volt, aggódtam, nehogy ellopják vagy lebukjak, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt” – emlékezett vissza az izgalmas pillanatra az énekes, majd a menyasszonya vette át a szót, aki nem számított rá, hogy pont a vakáció során kérik meg a kezét.

„Valóban meglepődtem, és nagyon boldog voltam. Dénes szereti jó előre megtervezni a dolgokat. A gyűrűt is jó előre kiválasztotta, és habár én akkor is örültem volna, ha egy automatából vásárolt cukorgyűrűvel kéri meg a kezem, meg kell mondanom, hogy csodálatos ékszert választott. Sőt a méret is tökéletesen stimmelt” – mondta Heni a lapnak. 

További részleteket a ma megjelent Storyban olvashatsz:

Story-címlap

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top