nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdiék gyerekszobája

Megmutatta hármasikrei gyerekszobáját Rúzsa Magdi, az egyik baba is látható a képen

Pelenkareklámmal mutatta meg gyerekei szobáját az énekesnő.

Február elején adott életet hármasikreinek Rúzsa Magdi, aki azóta haza is mehetett a babákkal. Az énekesnő két héttel ezelőtt nyilatkozott először a gyerekeivel kapcsolatban.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

„Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük. (…) Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. (…) Egy kicsit más ember lettem. Itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is” – mondta korábban az énekesnő, aki most a gyerekszobát is megmutatta a követőinek.

A lapozós posztban nemcsak a szobát, hanem egyik gyermeke kis lábát is megmutatta. A kép alatt nagyon sok kommentelő gyűlt össze, sokan gratuláltak a babákhoz, azonban akadt olyan is, aki nehezményezte, hogy egy reklámposztban mutatott először részletet a babáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top