nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Szilvi rengeteg követőt vesztett

Rengeteg követőt veszített egy nap alatt Szilágyi Szilvi, az okát is elárulta

Egy rövid kérdőívvel kérte ki rajongói véleményét.

Caramel felesége több kérdést is feltett Instagram-sztoriban a követőinek. Szilágyi Szilvi többek között arra is kíváncsi volt, hogy elférnek-e most reklámok az influenszerek oldalain, jelenleg mi miatt használják az Instagramot, és hogy zavaróak-e a menekültek felé irányuló segítségnyújtásról szóló posztjai.

szilágyi szilvi

Fotó: Instagram

Egy újabb történetben aztán elmagyarázta, hogy miért is kérdezte rajongóit.

„Tegnap óta elveszítettem 1000 követőt. Isten ments, nem a számok érdekelnek. Csak a miért inkább. Egy hete semmi másról nem szól az oldalam, csak az edukálásról, segítségnyújtásról. Kíváncsi voltam, mit rontottam el. Úgy érzem, sokan elfáradtak abban, hogy egész nap mindenhol szinte minden a háborúról szól, és az emberek feljönnek az Instára egy picit lazulni, de itt is mindenhol ez megy. Teljesen érthető, hogy ez sok. Nehéz megtalálnom a középutat, de igyekszem. Igyekszem folytatni a hétköznapokat és közben figyelni is a történésekre. Minden együttműködést eltoltam, lemondtam, már amennyire ez lehetséges. Vigyázzatok magatokra és próbáljátok meg nem beleőrülni ebbe az egészbe” – írta a 24 óráig elérhető posztban.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top