nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi véleménye egy új párkapcsolatról

Lagzi Lajcsi elárulta, készen áll-e már egy új párkapcsolatra

Az elvált muzsikus megszólalt arról, képes-e már új kapcsolatba bonyolódni.

Le nem zárt múltja és szövevényes ügyei mellett egyelőre nem érzi alkalmasnak magát egy új párkapcsolatra; és három felnőtt gyereke sem szeretné, ha Lagzi Lajcsi oldalán egy új nő jelenne meg.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi 23 év után vált el a feleségétől (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„A gyerekek kötődnek az édesanyjukhoz, és kötődnek az édesapjukhoz, de nem akarnak kötődni egy harmadik személyhez. Erről volt is beszélgetésem velük” – árulta el Galambos Lajcsi a Tények Plusz kamerái előtt.

Válása óta a 61 éves trombitás szinte minden szabadidejét a három gyermekével tölti, lánya pedig együtt is él vele a közös boldogasszonypusztai házukban. Elmondása szerint egyáltalán nem foglalkoztatja az öregedés gondolata. Élvezi a munkát, a muzsikálást, a gyerekeivel való időtöltést és igyekszik egészségesen élni.

A Tények Plusznak adott interjúban Lagzi Lajcsi arról is vallott, hogy megbélyegezve érzi magát: „Van egy pár olyan ember, akiben nagyon pozitívan csalódtam, és aztán van nagyon-nagyon sok, akiben viszonyt negatívan. Tehát úgy állt hozzám, mintha meg lennék bélyegezve. Meg is vagyok, meg is lettem”.

Olvass még Lagzi Lajcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top