nlc.hu
Sztárok

Elon Musk és Grimes eltitkolt második gyereke

Elon Musk és Grimes eddig titkolta, de született egy második gyerekük

Tavaly decemberben béranya segítségével született Grimes és Elon Musk második gyermeke, akit eddig titokban tartottak.

Elon Musk és Grimes – civil nevén Claire Elise Boucherelső gyermeke 2020 májusában született, és az X Æ A-12 nevet kapta. Bár az énekesnő és a világ leggazdagabb embere már szakítottak, most kiderült, hogy van egy eltitkolt gyerekük is.

Mindez véletlenül derült ki. Amikor a Vanity Fair újságírója interjúzni volt Grimesnál, az emeleten felsírt egy kislány, így az énekesnő kénytelen volt elismerni, hogy született egy másik gyerekük is.

Elon Musk és Grimes részt vesznek a Space X Hyperloop Pod 2018-as versenyén a kaliforniai Hawthorne-ban 2018. július 22-én

Elon Musk és Grimes részt vesznek a Space X Hyperloop Pod 2018-as versenyén a kaliforniai Hawthorne-ban 2018. július 22-én (Fotó: Robyn Beck / AFP)

A kislány 2021 decemberében jött világra béranya segítségével, a gyerek neve Exa Dark Sideræl Musk, de jelenleg csak Y-ként emlegeti őt az édesanyja.

A gyerek különleges nevét Grimes úgy magyarázta, hogy az Exa az exaFLOPS szuperszámítógépre utal, a Dark értelemszerűen a sötétre, misztikumra, a Sideræl alatt pedig „az univerzum valódi idejét” kell érteni, „a nem földi időt”.

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top