nlc.hu
Sztárok

Nacsa Olivér új szerelme

Nacsa Olivér újra szerelmes: kiderült, ki a párja

A műsorvezető egy fiatal tévésbe szeretett bele.

Nacsa Olivér kevés információt adott a magánéletéről az utóbbi időben. Annyi biztos, hogy Somossy Barbarától 2019-ben, egy év házasság után vált el. Nem sokkal később kiderült, hogy új barátnője van: Eszter, aki marketingmenedzserként dolgozott, ám erről a kapcsolatról szinte semmit nem árult el. Úgy tűnik, most ismét szerelmes, egy tévés hölgy csavarta el a fejét.

nacsa olivér barátnője

Anna és Nacsa Olivér képei alatt hetek óta tart az üzengetés, több kommentben már szerelmemként szólítják egymást, így biztossá vált, hogy egy párt alkotnak. 

Tripolszky Anna bemutatkozása a Petőfi TV oldalán

Viszonylag későn, 25 évesen kezdtem a tévézést, viszont az évek alatt rengeteg más területen kipróbáltam magam. Az egyetemi tanulmányaimat Magyarországon végeztem Anglisztika nyelvszakon és Média Kommunikáció minoron, de már a képzés alatt, éltem Spanyolországban is, illetve az első újságírói tapasztalataimat a milánói expón szereztem 2015-ben gyakornokként. Ezt követően Olaszországban a pármai egyetemen Nemzetközi Kapcsolatok mester képzésre jártam. Hazaköltözésemet követően rendezvényszervezőként dolgoztam és ezzel párhuzamosan a TV2 Akadémia alatt számos televíziós műsorban kezdtem először szerkesztőként, majd riporterként dolgozni. Ezt követően kerültem a Petőfi TV csapatához, ahol májustól nem csak riporterként, de műsorvezetőként is láthatnak a nézők.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top