nlc.hu
Sztárok

Interjú Szekeres Adriennel

Szekeres Adrien: „Bennem volt a vágy, hogy 48 évesen villantsak valamit a külvilágnak”

Régóta szerette volna megmutatni színes egyéniségét a közönségnek, most úgy érzi, a Sztárban sztár színpadán ez az álma is teljesült. Szekeres Adrien az nlc-nek mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről, a családjáról és arról, mit jelent neki ez a műsor.

Rögtön igent mondtál a Sztárban sztárra, amikor megkerestek?

Gyakorlatilag igen. Akkor éppen egy hosszú, másfél évnyi pandémia időszakon voltunk túl és a nagy leállást nehezen viseltem. Távol kerültem a színpadtól, nem csinálhattam azt, amit szerettem volna. Az otthonlét alatt átgondoltam a pályámat, az elmúlt huszonöt évet és úgy éreztem, nagyon jó lenne valami teljesen más feladat, valami izgalmas, ami kimozdít a komfortzónámból. Nem főzős műsorra gondoltam, hanem valamire, ami az énekléssel kapcsolatos.

Szekeres Adrien nagyon élvezte, hogy Pápai Jocit alakíthatta a Sztárban Sztár színpadán (Fotó: TV2)

Szekeres Adrien nagyon élvezte, hogy Pápai Jocit alakíthatta a Sztárban Sztár színpadán (Fotó: TV2)

Miért vágytál erre?

Mert úgy éreztem, hogy a média betett egy olyan dobozba, amelyből nem lehetett sehogy sem kihúzni engem. Szekeres Adrien pedig nagyon színes egyéniség, de az emberekben mégsem ez a kép élt rólam. Szerettem volna ezen változtatni, bennem volt a vágy, hogy negyvennyolc évesen villantsak valamit a külvilágnak. Persze nagyon büszke vagyok arra, amit elértem, de mégis vágytam valami másra.

Nem féltél az élő műsortól?

Dehogynem. Soha nem csináltam hasonlót, újdonság volt számomra. Nagyon izgultam és mivel láttam, mennyi tehetséges fiatal vesz körül, akik a gyerekeim lehetnének, sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogy miért is csinálom ezt és mit keresek én itt. Egy kicsit az arcomba is vágta a koromat, amivel korábban nem foglalkoztam. Fittnek érzem magam, nyáron a Balatont is körbebicikliztük a lányommal, jógázom, futok, de mégis szembesülnöm kellett azzal, hogy itt én már idősebb vagyok a többi tehetséghez képest. Palya Beával egymás nyakába borultunk, amikor először találkoztunk, hogy milyen jó, hogy legalább itt lehetünk egymásnak. Együtt is öltöztünk az első adásokban.

A barátaid mit szóltak a műsorhoz?

Rengetegen megkérdezték tőlem, hogy biztos jó lesz-e ez nekem. Ez pedig még nehezebbé tette az első adásokat. Az első élő show nem is sikerült olyan jól, mint szerettem volna, de mivel maximalista vagyok, a másodikon már sokkal jobban teljesítettem. Azóta pedig már minden pillanatát élvezem a műsornak és sikerült is megmutatnom az embereknek, hogy igenis tudtam csavarni az életemen és megmutatni, ki is vagyok valójában. Nem is kérdezi tőlem senki, hogy érzem magam, mert látják. Elképesztő, mennyi pozitív visszajelzést kaptam rendezőktől, szakmabeliektől, épp a napokban hívott fel egy neves színházigazgató és dicsérte meg a munkámat. Ezek nagyon jólesnek.

A lányaid járnak az élő show-ra?

Felváltva, mert érkezett hozzánk egy kiskutyus nemrég és nem akarjuk hosszú órákra egyedül hagyni. Most éppen Emi volt velem a TV2-ben, de Jázmin is nézett a tévében otthonról. Nagyon sokat segítenek nekem, Emi a koreográfiák betanulásánál, Jázmin pedig a sminkeknél, maszkoknál mondja el a véleményét.

Milyen pályára vágynak a lányok?

Emi tizenhét éves és már látszik, hogy a zenétől nem tudjuk megmenteni. Énekel, táncol, gitározik már kislány kora óta. Jázmin most lesz tizenkilenc és divattervezőnek készül külföldre. Párizsban vagy Londonban szeretne továbbtanulni, nagyon tehetségesen rajzol, nemrég megnyert egy országos festőversenyt is. Büszke vagyok mindkettőjükre, de valahol fáj is a szívem, mert tudom, hogy nemsokára kirepülnek otthonról és saját életet kezdenek. Minden együtt töltött pillanatot kihasználok, mert nem sokáig lesznek már velünk.

Szekeres Adrien

Szekeres Adrien és lányai Jázmin (b) és Emília (j) – Fotó: Olajos Piroska

Biztosan nehéz lesz nektek, ha Jázmin külföldre költözik.

Igen, szerintem hetekig sírni fogok, annyira fog hiányozni. De azzal nyugtatom magam, hogy azt csinálhatja, amit szeretne. Ebben tehetséges, mi pedig mindenben támogatjuk őt. Jó látni, hogy szépen alakul a lányaink útja, erős példát mutattunk nekik.

Említetted, hogy jógázol, futsz, ennyire tudatosan figyelsz az egészségedre?

Nemcsak a mozgásra, az étkezésre is. Nagyon szeretjük a zöldségeket, még Gábor is. Szeretjük a japán, a kínai, az olasz ételeket, sokszor eszünk rizstésztát szójaszószos zöldségekkel, de a saját készítésű hamburgerhús is megfordul az asztalunkon. A futás pedig nagyon hiányzott, két éve volt egy súlyos bokasérülésem, ami miatt sokáig nem futhattam, de most már újra lehet és imádok kimenni a szabadba. Iszonyatosan feltölt energiával.

Szekeres Adrien

Fotó: Instagram

Hogyhogy lett kiskutyátok?

Régen szerettem volna, a pandémia alatt pedig eldöntöttem, hogy most már tényleg felkészültünk egy kis jövevényre. Egy máltai kutyust választottunk, Estelének hívják, nagyon cuki, már a családunk részévé vált. Mindenki imádja, most is éppen itt fekszik mellettem.

Eléggé sűrű ez az időszak. A férjeddel van időtök egymásra?

Nagyon kevés most a szabadidőm, sok a próba hétről hétre, de ő nagyon türelmes. Azt kell mondanom, tökéletes férjem van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top