nlc.hu
Sztárok

Iszak Esztinek nem dilemma, hogy karrier vagy család

Iszak Eszti: „Sosem leszek 100 százalékig otthonülő nő, aki kizárólag anyuka”

Volt idő, hogy az éjszakáit is beáldozta a modell-műsorvezető, ha a munkáról volt szó. Mostanra azonban a karrierről átkerült a fókusz a magánéletre.

Iszak Eszti sokáig képtelen volt visszavenni a tempóból, hosszú évekig élt hatalmas pörgésben, mígnem a szervezete jelzett. Azóta egyre inkább megtanult nemet mondani. 

Iszak Eszti

Hamarosan már csak a családra szeretne koncentrálni Iszak Eszti – Forrás: Spirit FM / #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával

Próbálok változtatni, mert nekem sem jó és a környezetemnek sem. (…) Sajnos a tökéletestől még messze vagyok, de már tudok nemet mondani. Szeretnék jobb lenni. Tudom, hogy a munka, a pörgés még egy ideig tart, de utána már szeretnék a családra koncentrálni úgy, hogy ne legyen hiányérzetem a karrieremmel kapcsolatban” – vallotta be a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban.

Elmondása szerint most már jobban el tudja képzelni magát olyan emberként, aki inkább a családjának, semmint a munkájának él. „Abban biztos vagyok, hogy sosem leszek 100 százalékig otthonülő nő, aki kizárólag anyuka, mert szükségem van arra, hogy dolgozzak. De úgy érzem, vissza tudom majd szorítani annyira, hogy a lehető legjobb legyen majd a családomnak” – árulta el Iszak Eszti, akinek tavaly kérte meg a kezét Gyurta Dani.

Olvass még Iszak Esztiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top