nlc.hu
Sztárok

Sláger Tibó harmadszor kapott agyvérzést:

Sláger Tibó harmadszor kapott agyvérzést: a felesége vette észre, hogy baj van

 Kiderült: agyvérzés miatt került kórházba Sláger Tibó, polgári nevén Kiss Tibor. A zenész ráadásul már harmadszor kapott sztrókot.

Sláger Tibó az elmúlt 11 évben két agyvérzésen is átesett, a koronavírus pedig többször is megtámadta. Az egyik, pár nappal ezelőtti cikkünkben pedig azt írtuk, hogy a mulatós sztár ismét kórházba került, de az okokat akkor még nem lehetett tudni.

A Blikk információi szerint a zenész otthonában lett rosszul, feleségének, Mónikának és a gyorsan kiérkező mentősöknek köszönheti az életét.

Sláger Tibó

Sláger Tibó, Forrás: SztereóLáz

Tibó felesége azt mondta a lapnak, hogy az első agyvérzést 12, a másodikat hat évvel ezelőtt szenvedte el a férje.

„A férjem sem tudta, hogy agyvérzése van, én viszont már a hangjából, a beszédéből tudtam, hogy nagy a baj. Azonnal hívtam a mentőket, akik szerencsére hamar kiérkeztek. Ilyenkor minden pillanat, minden másodperc számít, gyakorlatilag ez dönt arról, hogy túléli-e az ember, vagy sem…” – mesélte a nő.

Sláger Tibót azonnal kórházba szállították, és a szakszerű ellátásnak köszönhetően úgy tűnik, a harmadik sztrókot is maradandó károsodás nélkül élte túl, annak ellenére, hogy két hétig az intenzív osztályon volt, sőt, két napig egészen kritikus volt az állapota. Jelenleg a rehabilitációja folyik, egyelőre nem tudni, mikor engedik haza a zenészt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top