nlc.hu
Egészség

Sláger Tibó elkapta a koronavírust

Sláger Tibó elkapta a koronavírust

Sláger Tibó egész családján végigment a koronavírus, felesége súlyos állapotba került.
Sláger Tibó énekel

Sláger Tibó és a családja is megfertőződött a koronavírussal, a mulatós zenész felesége súlyos állapotba került – írja a Bors.

Először a fiát támadta meg a betegség, belázasodott, nagyon köhögött, fájt a torka és legyengült, majd az énekesnél is hasonló tünetek jelentkeztek.

Megmondom őszintén, eddig nem igazán vettem komolyan a Covid-hisztériát, úgy gondoltam, kissé eltúlozzák, de most már, hogy engem is ledöntött a lábamról, megváltozott a véleményem, be kellett látnom, hogy ez nem egy sima influenza, hanem egy valóban komoly, makacs nyavalya

– vallotta be Sláger Tibó.

Néhány nappal később a feleségét, Mónikát is elérte a betegség, de ő sokkal súlyosabb állapotba került. Borzasztóan legyengült, napokig ágyban feküdt, és alig bírt egy-egy fél órányi időre fent lenni, elveszítette az ízlelését és a szaglását. Egy hétig küzdött a kórral, mire jobban lett.

Slágert Tibó néhány évvel ezelőtt kétszer is agyvérzést kapott, akkor és most is hitt a felépülésben. De hozzátette, hogy szerinte most csak az oltás miatt úszták meg ennyivel. Nagyjából fél éve kapták meg a feleségével a két vakcinát, ami biztosan nyújtott még valamennyi védelmet.

(Kiemelt kép: Facebook/Sláger Tibó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top