nlc.hu
Család

Sláger Tibó már sokkal jobban érzi magát

„Szeretném magam mögött hagyni és elfelejteni a történteket” – Sláger Tibó megszólalt harmadik agyvérzése után

Tibót a közönség szeretete élteti.

Sláger Tibó az elmúlt 12 évben három agyvérzést is kapott, a legutóbbit idén márciusban. Szerencsére a bajt időben észre vette felesége, Mónika, így a felépülése is gyorsabb volt a mulatós sztárnak. 

Sláger Tibó

Sláger Tibó (Fotó: Facebook)

Április végén már kisebb koncertet is adott Tibó, bár akkor még arról beszélt, hogy úton van még a teljes gyógyulás felé. Most viszont a Borsnak elmondta, szinte száz százalékosan érzi magát.

Most már bátran ki merem jelenteni, sokkal jobban vagyok, és lassan visszatérek a régi önmagamhoz. Érzem, hogy a történtek hatására sokkal megfontoltabb, körültekintőbb, óvatosabb és talán bölcsebb is lettem. Még néhány hét és magam mögött hagyhatom az elmúlt hónapok kellemetlen eseményeit, és már újult erővel, sok-sok remek ötlettel folytatom az utam” – mondta a napilapnak az énekes, aki rengeteg felkérést kap azóta is. „Már túl vagyok a nehezén, 98 százalékban meggyógyultam. Szeretném magam mögött hagyni és elfelejteni a történteket, mint egy rossz emléket. Már csak a jóval, a pozitív dolgokkal akarok foglalkozni, és mindent át kell értékelnem, és csak arra koncentrálni, ami hajtja és előbbre viszi az embert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top