nlc.hu
Sztárok

Sláger Tibó nagykoncertre készül

„Szárnyal a fantáziám, mintha meg sem történt volna velem a baj” – Sláger Tibó visszatér a színpadra harmadik agyvérzése után

Már két kisebb koncertje volt, a nagy még csak most jön majd.

Sláger Tibó márciusban került be a kórházba, mint később kiderült, agyvérzést kapott. 11 év alatt ez volt az előadó harmadik sztrókja, de szerencsére időben megkezdték a kezelést. Azóta a gyógyulás útjára lépett és újra nagy koncertre készül. 

Sláger Tibó

Sláger Tibó (Fotó: Olajos Piroska)

Természetesen felkészültem a visszatérésre mind fizikailag, mind mentálisan. Az orvosok pihenésre és fokozott óvatosságra intettek. Ígéretet tettem, hogy betartom az utasításokat, rendszeresen mérem a vérnyomásomat, és természetesen szedem az előírt gyógyszereket. Azt mondják az orvosok, és én is így gondolom, hogy az emberi agy egy végtelenül bonyolult komputer, amely pillanatok alatt regenerálódik. Nagyon érdekes, hogy a korlátozottság ellenére tele vagyok ötletekkel, zseniális gondolatokkal, szárnyal a fantáziám, mintha meg sem történt volna velem a baj” – nyilatkozta a Blikknek Tibó, aki elmondta, mivel sérült a beszédközpontja, még mindig jár szakemberhez, és mindent megtesz azért, hogy 100 százalékos legyen a gyógyulása. 

Augusztus 27-én újra forognak majd a kamerák, ugyanis a Szajki Tavak mellett hatalmas bulit tartunk, ami egy egész délutánon át tartó tévés felvétel is egyben” – mesélte a jövőbeli célokkal kapcsolatban a zenész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top