nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi akkor és most

Dallos Bogit 15 évesen ismertük meg, nagyot fordult vele a világ az elmúlt 10 évben

Idén ünnepli 25. születésnapját Dallos Bogi, akinek már 13 évesen saját menedzsere volt. Az X-Faktor exmentora ma már boldog feleség is.

Dallos Bogi országos ismertséget 2014-ben szerzett, amikor még Nyers-Dallos Boglárka néven az MTVA tehetségkutatójában, a Dal című műsorban debütált We All című slágerével. Az akkor 15 éves Bogi második helyezést ért el a versenyen.

Dallos Bogi akkor és most

Dallos Bogi 2014-ben (Fotó: smagpix/Gábor Rozmanitz)

Nemcsak a színpadon, a tévében is remekel

Az M5 csatornán adásba került Mesterember című műsor után 2017-ben elindította Youtube-csatornáján a 7kornálam című videósorozatát, melyben ismert emberekkel beszélgetett. Első vendégei között olyanok szerepeltek, mint Istenes Bence, ByeAlex, vagy Lábas Viki, a Margaret Island énekese. A sorozat később az M2 Petőfi TV-n is adásba került, ahol az Én vagyok itt! című magazinműsor egyik műsorvezetője lett.

Dallos Bogi legutóbb a Sztárban Sztár 8-ban mutatta meg tehetségét, de az ötödik adásnak a végén Dallos Bogi és Stohl András került a veszélyzónába. Tilla elmondása szerint az utolsó helyen holtverseny alakult ki, és annak kellett elhagynia a show-t, aki kevesebb nézői szavazatot kapott. Ennek értelmében Dallos Bogi számára ért véget a Sztárban Sztár.

Dallos Bogi boldogabb nem is lehetne

Dallos Bogi és Puskás Peti a 2019-es X-Faktor alatt lettek egy pár, a kapcsolatuk pedig hamar szintet lépett, hiszen egy évvel később eljegyezték egymást, nyáron pedig össze is házasodtak.

Többször említették, hogy már régóta ismerték egymást, de az X-Faktor előtt csak felületes volt a kapcsolatuk. 

„Drága szerelmem! A legboldogabb szülinapot kívánom neked ezzel a 2014-es közös képpel, amikor még mit sem sejtve feszítettünk a kamerának! A világon a legjobban szeretlek, férjecském és játszótársam!” – írta korábban Bogi egy születésnapi köszöntőhöz.

Puskás Peti egyébként az Életünk története című műsorban Friderikusz Sándornak azt is elárulta, hogy már nagyon vágyik az apaságra. „Megértem arra, hogy apuka legyek. Már nagyon szeretnék családot, már nagyon szeretnék gyereket” – vallotta be. 

Dallos Bogi férjével, Puskás Petivel (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Dallos Bogi férjével, Puskás Petivel (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

„Minden lépcsőfok akkor jön el az életünkben, amikor mi azt szeretnénk és akkor beszélünk róla, amikor azt jónak látjuk. Természetesen nagyon szeretnénk családot akkor, amikor ennek ott lesz az ideje” – mondta őszintén az énekesnő a Blikknek.

Komoly jövőbeni tervek az éneklés mellett

Dallos Bogi beadta a jelentkezését pszichológia szakra. A terve az, hogy harmincéves korára már aktívan dolgozzon pszichológusként.

„A pályámra mindig is jellemző volt, hogy bedobtak a mély vízbe, onnan kellett kiúsznom valahogy, tehát meg kellett oldanom a helyzeteket. Sokszor nem is látszott, ezek mekkora nehézségeket okoztak, mert azt mutattam, milyen határozott vagyok, de belül azért voltak problémáim” – mondta Dallos Bogi.

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top