nlc.hu
Sztárok

Alekosz rágalmazással vádolja Szőcs Renátát

Alekosz rágalmazásért feljelentést tett Szőcs Renáta ellen

Kiakadt az egykori ValóVilág-sztár.

Nagy Alekosz nem díjazta, hogy Szőcs Renáta nyilvánosságra hozta magánbeszélgetésüket, sőt, szerinte az énekesnő törvényt sértett.

Alekosz

Nagy Alekosz

Renáta a tegnapi nap folyamán egy meglepő posztban mesélte el, milyen összetűzésbe került az egykori ValóVilág-sztárral. Miután Alekosz sikertelenül próbálkozott Reninél, a visszautasítást, jobban mondva az üzenetének figyelmen kívül hagyását már nem viselte valami jól, ezért sértegetni kezdte az énekesnőt. Itt korántsem ért véget a történet: Alekosz a Blikknek nyilatkozott és elmondta, meglátása szerint az énekesnő megrágalmazta őt és komoly károkat okozott neki, jogi útra tereli az ügyet, a feljelentést pedig már meg is tette a bíróságon. 

„Renáta átlépett egy határt, törvényt sértett. Tavaly májusban hívtam őt randizni, azóta egy év eltelt és most úgy állítja be, mintha a visszautasítás miatt ostobáztam volna le, de erről szó sem volt. Én az egyik anyagára, videójára reagáltam, arra vonatkozott ez. Én ezt privátban jeleztem neki. Ott megvolt a lehetősége, hogy reagáljon, de inkább jogsértést bevállalva, nyilvánosságra hozta az üzenetemet, egy privát magánbeszélgetést. Én az ilyet nem tolerálom” – mondta Alekosz. 

A celeb arra is reagált, hogy Renáta állítása szerint a származását is sértegette. „Azt állította, hogy én lerománoztam őt, holott ez nem igaz. Van egy hónapokkal ezelőtti posztom a Facebookon, ami alatt több rosszindulatú kommentet kaptam egy román férfitól, akinek azt a megjegyzést tettem, hogy: egy román már csak tudja. Ez sértő lehetett a Renire nézve, de neki ehhez semmi köze nem volt. Ő összemosta ezt a kettőt. A közvéleménynek úgy állította be, mint én őt románoztam volna le, holott erről szó se volt. Lehet erről beszélni, csak akkor ez legyen egy külön téma. Csak ne vonja össze ezt a kettőt, mert ez így sok.”

Alekosz hozzátette, nagyon megsínylette ezt a sztorit, ugyanis csökkent a követőtábora és több fenyegető üzenetet is kapott az elmúlt 24 órában. „Nekem ezzel kárt okozott, mert folyamatosan kapom a leveleket, amiben szidnak engem, fenyegetnek és azzal vádolnak, hogy lealacsonyítom a nőket. Elég durva dolgokat kapok, több mint száz ember kikövetett, tehát csökkent a követőtáborom is, és mindezt egy ilyen ügy miatt, aminek nem a nyilvánosság előtt lenne a helye. Tiltson le, vagy reagáljon, de ez így törvénysértés, jogsértés. A feljelentést megtettem, a beadványt már elküldtem a bíróságnak” – zárta szavait Alekosz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top