nlc.hu
Sztárok

Tart még a háború Alekosz és Szőcs Reni között

Tovább megy az adok-kapok Alekosz és Szőcs Renáta között

A feljelentés még mindig nem történt meg.

Márciusban robbant a botrány, amikor Szőcs Renáta egy nyilvános posztban mutatta meg az egykori ValóVilág-sztárral, Nagy Alekosszal folytatott kommunikációját. Alekosz az üzenetben leostobázta Renit, de később felháborodva azt mondta, nem volt joga Reninek ezt nyilvánosságra hozni. Alekosz akkor úgy nyilatkozott, hogy jogi útra tereli az ügyet, ugyanis ez szerinte rágalmazás és az énekesnő komoly károkat okozott neki. 

Szőcs Renáta

Szőcs Renáta (Fotó: Instagram)

Most Reni a Borsnak nyilatkozott, melyben elmondta, azóta sem kapott semmilyen bírósági levelet. 

„Azóta nem kaptam értesítést arról, hogy Alekosz megtette volna ellenem a feljelentést, illetve nem is keresett meg semmilyen formában. Bízom benne, hogy ez csak üres fenyegetés volt a részéről és sikerült végleg lezárnunk ezt a dolgot –mondta a napilapnak. – Úgy gondolom, legfeljebb az időmet rabolta volna Alekosz azzal, ha bíróság elé citál, mivel nekem adtak volna igazat. Én nagyon türelmes vagyok és sokszor előfordul, hogy nem mondom el, amit gondolok. Viszont az én esetemben is van egy határ, amit Alekosz átlépett azzal, hogy minden ok nélkül sértegetett” – magyarázta Reni.

Természetesen Alekosz is megragadta a lehetőséget, hogy elmondja véleményét, amellyel szokásosan nem finomkodott. 

„A bíróságtól a 10 ezer forint illeték befizetésének lehetőségét megkaptam, és a helyzetet úgy ítéltem meg, hogy jelen körülmények között Alekosz szélmalomharcot vívna, Don Quijote lenne Szőcs Reni, Polt Péter legfőbb ügyész védelmét élvező rendszerében. Várom Szőcs Reni megkövetését azzal kapcsolatban, hogy általam a nemzetközi sztárság fényébe emelkedhetett és végezetül az ügy lezárásaként annyit üzennék neki: Hát megkapta a címlapsztoriját, Mr. Ismay” – nyilatkozta a valóságshow-sztár az Indirektnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top