nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter apaszerepben

Hajdú Péter: „Egyszerűen imádok apuka lenni”

Az esti fürdetést és a használt pelusok kidobálását mindig Hajdú végzi.

Egy hónapja sincs, hogy megszületett Hajdú Péter harmadik gyermeke, de a műsorvezető életét máris teljesen átszőtte az apaság – számol be róla a Blikk.

Hajdú Péternek nem újdonság a babázás, hiszen az első házasságából már két gyermeke született. A műsorvezető úgy gondolja, az anyukáknak is kijár olykor a pihenés, így ő is rendszeresen kiveszi a részét Dominik gondozásából. Párja, Eszter múlt hétvégén ruccant ki, a kisfiú pedig egyből megviccelte az édesapját.

„Egyszerűen imádok apuka lenni, imádom az ezzel járó feladatokat is. Annak idején Noncsit és Dávidot is ugyanakkora izgalommal és örömmel vártam, mint Domi érkezését, és egy pillanatig sem volt kérdés, hogy nála is lesznek olyan feladatok, amiket magamra vállalok. Ilyen a fürdetés, ami amolyan apás program nálunk, vagyis mindennap hazaérek, hogy én végezhessem el ezt a kis rutint, ami egyébként jól is megy nekünk Domival. Ilyenkor van Eszternek egy szusszanásnyi ideje önmagára” – mesélte a Ripostnak, majd elárulta, mi történt akkor, amikor a szerelme először hagyta rá a babát hosszabb időre.

Hajdú Péter k

Hajdú Péter (Fotó: Facebook/ Hajdú Péter)

„Nos, Domi ezt a két órát választotta ki arra, hogy gyakorlatilag egyszerre csináljon mindent, amit egy baba csinál. Bekakilt, majd miután tisztába tettem, bepisilt. Amint átöltöztettem, azonnal bukott, vagyis büfizett, szóval jöhetett a harmadik szett ruha is. Amikor mindennel készen lettünk, sírni kezdett, én pedig kezdtem a barkochbát, mert fogalmam sem volt, mi a baja. Gondoltam, fáj a pocija, vagy a cumit hiányolja, de nem igazán jöttem rá. Végül Eszter hazajött, és mintha csak elvágták volna a sírást, Domi megnyugodott” – mesélte a műsorvezető, aki a fürdetés mellett néha meg is eteti kisfiát, ugyanis feleségének nem indult meg a teje a szülés után.

Ami viszont mindig az én reszortom, az a használt pelusok házból való deportálása. Nem tűnik hálás feladatnak, de én ezt is örömmel elvégzem. Nincs ezzel semmi baj…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top