nlc.hu
Sztárok

Botrány az Oscaron: Will Smith pofozkodott

Botrány az Oscaron: Will Smith felment a színpadra, hogy a felesége megsértéséért pofozkodjon

Ilyet még nem láthattunk: balhé tört ki az Oscar-gála színpadán. Chris Rock egy poénjával túl messzire ment, és felhúzta Will Smitht, aki nemcsak pofozkodni ment fel a színpadra, hanem kioktatta a díjátadót arról, hogy ne merje a szájára venni a felesége nevét.

Elképesztő dolog történt az Oscaron. Amikor Chris Rock a legjobb dokumentumfilm kategória felkonfja előtt poénkodni kezdett a színpadon, megjegyezte, hogy Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith annyira kopasz, hogy eljátszhatná a G.I. Jane második részének főszerepét. A poén hallatán Will Smith kiakadt, és felrohant a színpadra, hogy egy pofonnal rendezze le a komikust.

Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a jelenet megrendezett, de nagyon gyorsan kiderült, hogy nem így van, és a pofon valódi volt. Ez jól látszott azon, hogy Rock iszonyatosan meglepődött, és nem tudta lereagálni, ahogy azon is, hogy Smith utána visszaülve a székére felordította, hogy

Többé ne vedd a kib***ott szádra a feleségem nevét!

Chris Rock és Will Smith

Will Smith pofán vágja Chris Rockot (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images)

A konfliktus mögött az állhatott, hogy Jada Pinkett Smith már többször is nyilatkozott arról, hogy egészségügyi probléma miatt nem nő a haja, és a férje kiakadt azon, hogy ezen bárki poénkodni mer. Mindenesetre a teremben megfagyott a levegő, és utána a show jó darabig nem talált magára.

FRISSÍTÉS!

Az adásszünet idejéről kikerült felvételek szerint Denzel Washington, Tyler Perry és a PR-osa is próbálta a szünetben csillapítani Will Smitht, akinek a szeme könnybe lábadt a történtek után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top