nlc.hu
Sztárok

Visszavonják az Arany Málna-díjat Bruce Willistől

Visszavonják a legrosszabb alakításért járó Arany Málna-díjat Bruce Willistől

Betegsége miatt változtatták meg a véleményüket.

Bruce Willis nyugdíjba vonul, nem áll többé kamerák elé. A hírt a családja közölte, miután afáziát, azaz agyi sérülés okozta nyelvi zavart diagnosztizáltak nála. 

Bruce Willis

Bruce Willis (Fotó: Getty Images)

A tavalyi évben több, azaz pontosan kilenc olyan film is a vászonra került, melyek a közönség szerint borzasztók voltak, egy közös viszont volt mindegyikben, hogy Bruce Willis játszotta a főszerepet. Éppen ezért nem meglepő, hogy az Arany Málna-díj alapítói is odaítéltek egy szobrocskát a színésznek. Ráadásul idén egy külön kategóriát is szenteltek Willisnek: Bruce Willis legrosszabb alakítása néven. A „díjat” a Kozmikus Bűn című filmért „nyerte” el. Miután kiderült, hogy a színész milyen betegséggel küzd, először azt nyilatkozták a Málnások, hogy nem vonják vissza döntésüket, később mégis meggondolták magukat. 

Közleményükben elmondták, hogy sokáig gondolkoztak, és ha valaki egészségi állapota közrejátszik döntéshozatalában vagy alakításában, nem illendő neki ilyen díjat adni. Hollywoodi források szerint egyébként a filmes szakmában már évek óta tudtak Bruce Willis romló egészségi állapotáról, mely már régóta kihatással volt a munkájára is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top