nlc.hu
Sztárok

Kállay-Saunders András kirohanása

Kállay-Saunders András nagyon bepöccent, mert nem jelölték a dalát Fonogram-díjra

A közösségi oldalán fakadt ki az énekes.

Indulatos Facebook-bejegyzést tett közzé Kállay-Saunders András. A 37 éves énekes nagyon kiakadt azon, hogy nem jelölték Fonogram-díjra a legújabb, Ocean című dalát – írja a Blikk.

Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András A Dal 2019 döntőjében (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Mint írja, rendszeresen tapasztalta, hogy nem értékelik a szakmai döntéshozók a munkásságát, de eddig nem foglalkozott ezzel túlságosan, most azonban kinyílt a bicska a zsebében, ugyanis miközben hasít a toplistákon a dala, és Amerikában is kiadják, addig itthon még egy jelölést sem kapott.

„Többször a múltban éreztem, hogy szakmailag nem volt a munkásságom értékelve, de persze leszartam, mert nekem mindig fontosabb a közönségem, mint pár ember, aki dönt azon, mi jó, mi rossz, mi érdemel ezt meg azt a díjat. (…) Hogy lehet az, hogy az OCEAN című dalom nem érdemelt egy helyet ezen a listán? Világon keresztül rádión meg tévében toplistákon volt, van és hamarosan kiadja Amerikában az egyik – ha nem legnagyobb – dance, elektronikus kiadó a világban, és itthon is jól ment, de nem tud kerülni egy Fonogram-Magyar Zenei Díj listára. Már megszoktam, hogy nem értékelnek a szakmai döntéshozók, de ez már durva” – olvasható a felháborodott posztjában.

Olvass még Kállay-Saunders Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top