nlc.hu
Sztárok

Király Viktor a Fonogram-díjról

Király Viktor kiáll Kállay-Saunders András mellett a Fonogram-balhéban

Király Viktor egy kommentben jelezte, hogy ő sem ért egyet a jelöltekkel.

Nem ez az első alkalom, hogy valaki kivetnivalót talál a Fonogram-díj jelöltjeiben. Korábban Majka és Curtis is elmondta a véleményét, most pedig Kállay-Saunders András írta ki magából a gondolatait

„Többször a múltban éreztem, hogy szakmailag nem volt a munkásságom értékelve, de persze leszartam, mert nekem mindig fontosabb a közönségem, mint pár ember, aki dönt arról, mi jó, mi rossz, mi érdemel ezt meg azt a díjat. (…) Hogy lehet az, hogy az OCEAN című dalom nem érdemelt egy helyet ezen a listán? Világon keresztül rádión meg tévében toplistákon volt, van és hamarosan kiadja Amerikában az egyik – ha nem legnagyobb – dance, elektronikus kiadó a világban, és itthon is jól ment, de nem tud kerülni egy Fonogram-Magyar Zenei Díj listára. Már megszoktam, hogy nem értékelnek a szakmai döntéshozók, de ez már durva” – olvasható a posztjában, amihez Király Viktor is hozzászólt, aki kiáll az énekes mellett.

Király Viktor

Fotó: Smagpictures

 „Tesó. Én megértem. A Favorite Place című dalom, amit Bob Sinclair kiadott és szintén Európában rengeteg rádióban játszottak, Billboard listás lett, és Magyarországon is rengeteget játszották. De ez a Fonogramnak ezek szerint nem elég. Ez van, tesó. Nagyon kemény. És én is hozzáteszem, hogy minden tiszteletem a jelölteknek. De azért ne már” – írta a kommentszekcióban a zenész.

Takács Nikolas is hozzászólt a poszthoz. „Andris! Tudom, hogy fontos a visszajelzés, és néha jólesne szakmai díj is, de korrekt, objektív szakmai díj nem létezik, ma már biztosan nem! Tedd a dolgod, alkoss továbbra is! Nagy dolgok várnak rád a világban,én hiszek benned, és tudom, hogy így lesz!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top