nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina fogyása

Wossala Rozina 12 kilós fogyása után: „sosem leszek modellalkat”

Wossala Rozina teljes életmódváltáson ment keresztül, elárulta, pontosan min változtatott.

Wossala Rozina az életmódváltása érdekében – hogy egészségesebb, fittebb és karcsúbb legyen – képes volt fenekestül felforgatni az életét. Rozina ma már naponta kétszer eszik. Reggel, ébredés után megiszik egy nagy pohár préselt levet, amibe zellert, gyömbért, almát és citromot tesz, majd ezt követően reggelizik.

Wossala Rozina fogyása

(Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

„Sokszor tojásos ételt készítek rengeteg zöldséggel. A második, ha úgy tetszik, a fő étkezésemet pedig délután öt, de legkésőbb hat óra körül fogyasztom el, ami legtöbbször leves vagy saláta” – mesélte a Runner’s World című magazinnak. Sertéshúst egyáltalán nem fogyaszt már, húst is csak havonta egyszer. Az alkoholt ugyan nem iktatta teljesen ki, de csínján bánik vele. “És persze mindennek az is egy pozitív hozadéka, hogy átalakult a testem. 12 kilót adtam le. Én sosem leszek egy modellalkat, nem is ez a cél, viszont szeretném magamból kihozni a legtöbbet” – mondta.

A teljes interjút a Story magazinban olvashatjátok el.

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top