nlc.hu
Sztárok

A Bűbájos boszorkák pasi szereplői akkor és most

Nézd meg a Bűbájos boszorkák pasi szereplőit 24 év után!

Hihetetlen, hogy már több mint 20 év eltelt a Bűbájos boszorkák című sorozat indulása óta. Nézzük meg, hogyan változtak a sorozat férfi főszereplői.

A Bűbájos boszorkák (Charmed) című sorozat 1998-ban indult és egészen 2006-ig volt az életünk része. Abban az időben a szappanoperába oltott misztikus történet egyedülállónak számított, és alaposan magával ragadta a nézőket, mi is a rajongók közé tartoztunk. Bár a főszereplő három boszorkány volt a sorozat három hőse (Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano), a férfiak jöttek-mentek körülöttük, de azért volt négy olyan pasi, akinek a karaktere meghatározó volt a boszorkák életében.

Brian Krause – Leo Wyatt

Brian Krause 2000-ben és 2021-ben

Brian Krause 2000-ben és 2021-ben (Kép: Getty Images)

Brian Kraues az egyik boszi, Piper férje volt Leo Wyatt néven, és segítette a boszorkányok útját. Leónak is volt varázsereje, képes volt teleportálni, lebegni vagy épp meggyógyítani saját magát. Érdekesség, hogy Brian Krause eredetileg Andy Trudeau szerepére jelentkezett (akit végül Ted King játszott), ám helyette a szerepválogatás során megnyerte a fődíjat Leo szerepére. A Bűbájos boszorkákban összesen 154 epizódban játszott, majd olyan sorozatokban láthattuk, mint a Mad Men vagy a CSI:Miami. Krause 2000-ben elvált feleségétől, Beth Bruce-tól, akivel egy közös gyermekük van, a pletykák szerint azért, mert az egyik bűbájos boszorkával, Alyssa Milanóval került intim kapcsolatba. 2018-ban áldozatul esett egy facebookos rémhírnek, melynek során elterjedt róla, hogy meghalt, de az ügynöke szerencsére hamar véget vetett a rossz ízű tréfának.

Julian McMahon – Cole Turner

Julian McMahon 1997-ben és 2021-ben

Julian McMahon 1997-ben és 2021-ben (Kép: Getty Images)

Julian McMahon a rosszfiú Cole Turner szerepében rabolta el a nők szívét a Bűbájos boszorkákban, és a képek tanúsága szerint nem fog rajta az idő. A félig démon, félig ember Cole-t főleg Phoebe-vel való kapcsolata miatt követtük izgatottan. A jó és a rossz határvonalán egyensúlyozó Cole abszolút megérdemelte a rajongásunkat, nemcsak a külső adottságai miatt, hanem a színészi teljesítményért is, amit a Bűbájos boszorkák után a Kés/alatt (Nip/Tuck) című zseniális, díjnyertes sorozatban kamatoztatott tovább. Azóta is aktív, rendszeresen láthatjuk a filmvásznon is. 2014-ben harmadszorra is megnősült, elvette Kelly Paniaguát, aki már 11 éve a barátnője volt. A színésznek egy lánya van a második házasságából.

Drew Fuller – Chris Halliwell

Drew Fuller 2003-ban és 2019-ben

Drew Fuller 2003-ban és 2019-ben (Kép: Getty Images)

Drew Fuller alakította Piper és Leo felnőtt fiát, Christ. A karakterrel az 5. évadban találkozhattunk, és persze egyből mindenki Drew lábai előtt hevert, az egykori modell elrabolta a szívünket. A képernyőn szívtipró, ám romantika terén a való életben inkább csendes fajta, nem nagyon beszél a szerelmeiről és nem éli nyilvánosság előtt a magánéletét. Az interneten keringő információk szerint egykor Sarah Carter színésznővel is járt, később pedig a felesége a szintén színésznő Ceara McAuliffe lett, ám a kapcsolatuk részleteiről semmit sem tudni. Egy azonban biztos, hogy nincs hír semmiféle szakításról, és a jelek szerint egymásnak vannak teremtve.

Dorian Gregory – Darryl Morris

Dorian Gregory 2000-ben és 2021-ben

Dorian Gregory 2000-ben és 2021-ben (Kép: Getty Images/Dorian Gregory Instagram)

Dorian Gregory a nyomozót játszotta a sorozatban, aki a Halliwell testvérek nagy szövetségese és segítője is volt egyben. Rendszeresen mentette meg a boszikat a törvény elől és nem riadt vissza a varázslatos eseményektől sem. A Bűbájos boszorkák után láthattuk a kedvenc sorozatainkban, például az NCIS-ben vagy a S.H.I.E.L.D. -ben is. A színész egyébként a cukorbetegsége kapcsán is rengeteg jótékonysági munkát végez a Juvenile Diabetes Research Foundation szóvivőjeként, és még egy bandát is alapított a testvérével MD says néven, amiben Dorian írja a zenét.

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top