nlc.hu
Sztárok

Nem mindenki örült Radics Gigi terhességének

Radics Gigi kollégája csalódott az énekesnőben, amiért várandós lett

Őszintén vallott környezete reakciójáról.

A Palikék világa című műsorban vendégeskedett Radics Gigi. Az adásban három kérdésre kellett válaszolnia az énekesnőnek, egy negyedik papírra pedig a saját életigazságait kellett felírni. A gyermekkora mellett arról is beszélt, volt-e más tervbe véve az éneklésen kívül, arról, hogy a lányát támogatná-e a zenei karrierben, és hogy mit szólt a környezete, amikor kiderült, hogy gyermeket vár

Radics Gigi

Radics Gigi Palik László műsorában (Fotó: Instagram)

„Volt egy szakmabeli személy, aki felhívott engem anno, amikor megtudta, hogy várandós vagyok, és azt mondta, hogy »Úristen, Gigi, akkorát csalódtam, mert most innentől kezdve szerintem nem fogod tudni megvalósítani az amerikai álmot, pedig te lennél az egyetlen, aki ezt meg tudná csinálni és annyira sajnálom, hogy ez így van” – idézte fel Gigi és hozzátette, a szülei is tartottak tőle, hogy ha megszületik a baba, nem foglalkozik majd a zenével, hanem elsősorban édesanya akar majd lenni. 

„Tartottak attól, hogy zeneileg elengedem a dolgokat, de nem így történt. A lányom sokkal többet tett hozzám minden értelemben, emberileg, zeneileg. Most azt érzem, hogy bármit, amit akarok, azt megtudnék valósítani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top