nlc.hu
Sztárok

Anfisa Bulgakova férje az ukrán háborúban van

42 napja várja haza férjét az ukrán háborúból a luxusfeleség Anfisa Bulgakova

Gyermekeik azóta sem tudják, hol az apjuk.

Szerhij Sztahovszkij világhírű ukrán teniszező több mint egy hónapja vonult önként háborúba hazája védelméért. Felesége, Anfisa Bulgakova és három gyermekük a budapesti otthonukban várják haza Szerhijt, aki jelenleg Kijevben van. 

Anfisa Bulgakova

Anfisa Bulgakova

Az RTL Reggeliben mesélte el Anfisa, milyen érzések kavarognak benne az elmúlt hetekben. 

„Hála Istennek a férjem jól van. Kijevben van jelenleg, ott is volt az elejétől kezdve” – kezdte Anfisa. „Azt gondolom, hogy számára borzasztóan nehéz volt ez a döntés és abban a helyzetben egyszerűen nem volt jó döntés. Ha itt marad velünk, akkor egy gyáva embernek titulálják valószínűleg, mert mindenki ismeri kint Ukrajnában. Egész életében a hazájáért harcolt, hiszen a sporton keresztül mindig küzdött. Ha pedig elmegy, azt nem tudja magának megbocsátani, hogy mi itt maradtunk. Úgyhogy nagyon nehéz volt számára is. Nekem is nagyon nehéz volt.”

Először nagyon nehezen dolgozta fel a feleség, hogy férjének a háborúba kellett mennie, aztán hogy elfoglalja magát, belefogott az adománygyűjtésbe, ami segített neki túltenni magát az aggodalmon. Anfisa származása orosz, éppen ezért még jobban megviselik a történések. 

„Borzasztóan nehéz ez az egész, hiszen az én népem harcol a párom népe ellen. Ez a szörnyű az egészben.”

Három közös gyermekük elöl először megpróbálta eltitkolna a történteket Anfisa, de elkerülhetetlen volt, hogy eljussanak hozzájuk is az információk. Azt viszont nem tudják, hogy az édesapjuk is a háborúban van, úgy tudják, hogy versenyre utazott el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top