nlc.hu
Sztárok

Anfisa Bulgakova férje átélte a kijevi bombázást

Anfisa Bulgakova férje egy alagsorban vészelte át a hétfői kijevi bombázást

A luxusfeleség élete hónapok óta az aggodalomból áll.

Anfisa Bulgakova nehezen viselte, amikor férje, a világhírű ukrán teniszező, Szerhij Sztahovszkij háborúba vonult, hogy megvédje hazáját az oroszok ellen. Azóta Szerhij néha haza tudott jönni a feleségéhez és gyermekeihez, de amíg a háború tart, addig folyamatosan visszajár Ukrajnába.

Anfisa

Anfisa Bulgakova a Reggeliben

 Anfisa most az RTL Klub Reggeliben azt mesélte, a háború kitörése óta a hétfő volt a legnehezebb nap Kijevben. Több városban napokig nem volt áram, Anfisa férje a bombázásokat egy alagsorban vészelte át. 

A hétfő az eléggé katasztrofális volt, több mint száz darab rakéta repült az ország különböző területeire. A férjem pont kint tartózkodott, azt mondta, hogy le kellett mennie egy alagsorba és ott ült három órán keresztül – mesélte megtörten a luxusfeleség, aki hosszú hónapok óta él aggodalomban. – Nagyon nehéz, de mindenhez hozzá lehet szokni, sajnos az emberi természet olyan, hogy mindenhez hozzászokik, még ehhez az aggodalomhoz is.”

A feleség a telefonján követi az eseményeket, riasztást kap a támadásokról is, de az említett bombázás ideje alatt szerencsére tudott kommunikálni a párjával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top