nlc.hu
Szabadidő

Anfisa Bulgakova férje továbbra is Ukrajnában harcol

„Ez nem olyan, mint amikor elmegy egy turnéra” – Anfisa Bulgakova férje még mindig részt vesz az orosz-ukrán háborúban

Szerhij legközelebb vasárnap jön haza a családjához.

Anfisa Bulgakova nehezen viselte, amikor férje, a világhírű ukrán teniszező, Szerhij Sztahovszkij háborúba vonult, hogy megvédje hazáját az oroszok ellen.

Anfisa Bulgakova

Anfisa Bulgakova a Reggeliben

Mindeközben a Feleségek luxuskivetlben című műsorból ismert Anfisa budapesti otthonukban maradt három gyermekükkel. Habár a luxusfeleség kedvese egyre több időt tölt családjával, mai napig visszamegy Ukrajnába segédkezni. Arról, hogy ezt Anfisa hogyan éli meg, az RTL Klub Reggeliben mesélt. 

Most már 80 százalékban itthon van és 20 százalékban még mindig kint. Nagyon sokat tesz még mindig Ukrajnáért, rengeteg adománygyűjtésben részt vesz. Lengyelországban játszottak egy bemutató teniszmeccset és 13 ezer ember jött el megnézni, és az összes összegyűjtött pénzt az ukrán gyerekekre fordították. Nagyon nagy dolgokban vesz részt mai napig. A munka is fűzi Ukrajnához, úgyhogy muszáj, hogy menjen. Ma reggel búcsúztunk el, és hát aggódom. Ez nem olyan, mint amikor elmegy egy turnéra és visszajön egy hét múlva. Tudom, hogy Ukrajnába megy, ahol még mindig tart a háború, és mindig nagyon nehéz szívvel engedem el” – mondta Anfisa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top