nlc.hu
Sztárok

Rubint Rékának új tervei vannak

Beautfyfarmot hozna létre Rubint Réka

Traktorvezetői engedélyt is szerzett Réka.

Nem is olyan régen büszkén mutatta a közösségi médiában Rubint Réka, hogy aranykalászos gazda lett. Akkor elmondta, hogy reméli, szülei büszkék rá odafentről, ugyanis ő és a testvére is úgy nőttek fel, hogy fáradtságot nem ismerve a földeken dolgoztak. 

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: LifeTV)

Most a LifeTv reggeli műsorában arról beszélt, hogy a bizonyítvány megszerzése utána a tanyák felé veszi az irányt és saját gazdaságot szeretne létrehozni. 

„Nekem nagy álmom, hogy egy autentikus, tényleg ebben a vidéki hangulatban legyen egy ékszerdoboz, valahol az országban, ahol tudok tornát tartani, lehet finom kis hurkát, kolbászt enni. Valamifajta beautyfarmot, ahová bárki el tud vonulni a barátokkal, vagy akár szervezett program keretein belül. Ahhoz, hogy egy tanyát vásárolj, ehhez szükség van, hogy aranykalászos gazda legyen az ember. Már beiratkoztam a falusi turizmus képzésre is. Imádom” – mondta Réka az Ébredj velünk című műsorban. 

A teljes beszélgetést ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top