nlc.hu
Sztárok

Curtis kiáll gyilkosággal vádolt bátyja mellett

Curtisszel töltötte utolsó szabad napjait a gyilkossággal vádolt testvére

Ismét börtönben Sz. Lajos.

Széki Attila, Curtis testvérét, Sz. Lajost ismét rácsok mögé zárták, immáron negyedik alkalommal, gyilkosság vádja miatt. Mielőtt azonban a rendőrség vissza vitte volna a rapper testvérét a börtönbe, a Bors információi szerint családjával töltötte utolsó szabad óráit. 

Curtis é bátyja

Curtis és bátyja, Sz. Lajos

„Természetesen Curtisszel és az édesanyjával is eltöltött néhány órát. Mindketten biztosították róla, hogy a végsőkig kitartanak mellette, igaz, akkor még nem tudták, nem sokkal az ügyészség vádat is emel ellene, és életfogytiglani fegyház kiszabását kéri vele szemben” – mondta a napilapnak a család egy közeli ismerőse. „A legnehezebben talán Lajos és Curtis édesanyját viseli meg fia hiánya. Ő tisztességes, idős, beteg asszony, akinek nagy szüksége lenne gyermeke támogatására. Képtelenségnek tartja, amivel Lajost vádolják, és bízik benne, hogy végül sikerül magát tisztáznia”– tette hozzá az informátor. 

Sz. Lajos és két társa, H. László és L. István ellen a tizenhárom évvel ezelőtti, Katzenbach Imre meggyilkolása miatt emeltek vádat. A Főügyészség szerint a három férfi előre kitervelten, nyereségvágyból és aljas indokból követett el emberölést. A napokban a Fővárosi Főügyészség életfogytiglani börtönbüntetést kért a gyanúsítottakra, akik tagadják bűnösségüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top