nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid Radics Gigi klipjéről

Miller Dávid Radics Gigi klipjéről: „Megkaptuk a reggeli popóadagot”

Az énekesnő új klipjéről beszélgettek.

Radics Gigi nemrég elárulta, hogy 30 kilótól szabadult meg a szülés óta és most nagyon jól érzi magát a bőrében. Több dalt is felvett az elmúlt időszakban, ám a klipforgatással várt, hogy a legjobb formában állhasson kamera elé. „Mondhatjuk úgy, hogy várandósságom és a szülés óta ez az első olyan klip, ahol már elégedett vagyok a formámmal, mert itt már ugyanannyi kilogramm vagyok, mint szülés előtt” – mondta korábban.

radics gigi

Radics Gigi (Fotó: Instagram)

Most pedig kijött az új dala klippel együtt, ami a Szív címet kapta. A zene is nagyon jó, de a videó látványvilága talán jobban magával ragadta Miller Dávidot. „Azért ez egy nagyon fülledt klip, a reggeli popóadagot megkaptuk” – reagált a látottakra az RTL Klub Reggeli műsorvezetője. Az is kiderült, hogy Gigi ezúttal nem csak szerepelt a klipben, hanem rendezőként is részt vett a munkálatokban.

Az énekesnő sokáig nagy csapattal dolgozott, de egy ideje egyedül csinál mindent. Ő szerzi a zenét, ő írja a szöveget, ám nem gondolja, hogy ennek az az oka, hogy nehéz lenne vele együtt dolgozni. „Kevésbé is voltam motivált a stúdiózások alatt. Bementem, felénekeltem a dalt, aztán másfél-két óra után kijöttem. Most sokkal jobban élvezem a kreálási folyamatot, hiszen úgymond ez a saját gyermekem” – fogalmazott Gigi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top